Nieuws

Afbeelding(en)

Training van uw paard

Het is mogelijk om uw paard bij ons twee weken in training te zetten.

Door uw paard te laten trainen volgens ons systeem zal uw paard aanzienlijk verbeteren in zijn beweging.

Tijdens de training komen de basiselementen van het rijsysteem uitgebreid aan bod, te weten ontspanning, aanleuning, recht richten, verzamelen en oprichten.

De training is ook uitermate succesvol gebleken bij paarden waarbij de diagnose hoefkatrol is gesteld. Zie voor meer informatie de pagina Hoefkatrol. Ook paarden die problemen hebben, zoals steigeren, bokken, te hoog in tempo lopen, enz. hebben heel erg baat bij onze trainingsmethode.

Indien u uw paard 2 weken op training laat komen is hierbij inbegrepen:

* Dagelijkse training
* Een box voor uw paard
* Opstrooien en uitmesten
* Weidegang indien gewenst
* Hooi en krachtvoer voor uw paard
* 2 lessen volgens ons rij systeem op uw eigen paard

In het geval uw paard een hoefkatrolpaard is, geldt het volgende: indien uw paard op de dag van de laatste training op ons trainingscentrum niet zuiver loopt, krijgt u de trainingskosten retour.

Garantie geldt voor hoefkatrolpaarden die NOOIT zijn ingespoten in het gewricht.
BIJWONEN TRAINING

Het is mogelijk om bij trainingen van te komen kijken. Dit kan alleen na overleg.

Een paard op training wordt eerst een tweetal weken door ons gereden, waarna u zelf het ook een aantal lessen kan volgen. We hebben ook gemerkt dat er bij de eigenaren van paarden die hier op training staan behoefte bestaat om ook zelf af en toe het paard te rijden.

Wij raden u heel erg aan om, aansluitend aan de training, een aantal dagen zelf op stage te komen. Het is namelijk zo dat problemen (lees scheefheid, hoefkatrol, spanning, vluchtgedrag, stijfheid enz.) bij het paard vaak zijn ontstaan omdat de ruiter niet bekend is met het paard rijtechnisch goed te rijden. De ruiter moet de kennis en kundigheid van onze trainingsmethode kennen om zijn paard correct te kunnen rijden, dwz. dat de ruiter zijn paard kan laten ontspannen, tot een goede aanleuning kan laten komen, het paard recht kan richten om het tot slot te verzamelen en op te richten. Het is namelijk niet zo, dat een paard na een maand training voor eeuwig en altijd correct zal lopen, dwz recht, nageeflijk, met aanleuning, ontspannen, met een losgelaten rug en goed gebruik van de buikspieren. Dit is iets wat de ruiter dagelijks zal moeten nastreven door het paard klassiek rijtechnisch goed te rijden.

Meer afbeeldingen:

Word ook lid!

Word ook lid van Antoine De Bodt en bekijk al zijn lessen, trainingen en beoordelingen online. U kunt de previews van de video´s bekijken, zodat u weet welk aanbod er is in het ledendeel. De video´s gaan over de trainingsmethode van Antoine De Bodt en laat uiteenlopende oefeningen en informatie zien voor de recreatie ruiter tot gevorderde ruiter!

Profiteer nu van dit unieke aanbod:

1 MAAND LIDMAATSCHAP VOOR €10,-

Wanneer u lid wordt krijgt u meteen een e-mail met een bevestiging van aanmelding, daarna een e-mail met uw login code. Mocht u niet direct de inlogcode ontvangen kijk dan in je spambox of stuur ons een e-mail en wij sturen je de code alsnog zsm op.

Uw lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd en stopt na respectievelijk 1 of 3 maanden.

WORDT NU LID!

Op de website van Trainingscentrum Antoine De Bodt kunt u online lessen en diagnoses bekijken

De volgende films zijn momenteel beschikbaar. Klik op de afbeelding om de preview te bekijken.