Reacties

Afbeelding(en)

Te laat?

Hallo,

Ik ben Saartje en ik ben 14j. en ik heb een jaar of twee geleden een paardje gehad met hoefkatrol. Het was een schat van een paard, maar twee maanden nadat we haar gekocht hadden, begon ze te manken.

Na een hoop onderzoeken werd de diagnose klinische hoefkatrol vastgesteld. We waren bedrogen. We hebben Iris dan een speciaal beslag laten aanmeten en haar kruiden gegeven. Dat heeft uiteindelijk nog wel wat geholpen, maar de ontstekingen volgden elkaar steeds sneller op en op den duur mankte ze zelfs gewoon op de wei.

We konden nog 1 ding doen en dat was de pees laten doorsnijden om de pijn weg te nemen, maar dat hebben we niet gedaan. De dierenarts raadde dat af omdat ze er dan geen gevoel meer in zou hebben. Uiteindelijk hebben we van ons hart een steen moeten maken en ik ben er nog niet goed van.

Wat ik me afvraag is : moest ik uw site eerder bezocht hebben en ik zou Iris hebben laten behandelen, zou het dan wat uitgehaald hebben? Ik zit nogal met een schuldgevoel. Iris was een schat van een paard ik mis haar nog elke dag.

Word ook lid!

Word ook lid van Antoine De Bodt en bekijk al zijn lessen, trainingen en beoordelingen online. U kunt de previews van de video´s bekijken, zodat u weet welk aanbod er is in het ledendeel. De video´s gaan over de trainingsmethode van Antoine De Bodt en laat uiteenlopende oefeningen en informatie zien voor de recreatie ruiter tot gevorderde ruiter!

Profiteer nu van dit unieke aanbod:

1 MAAND LIDMAATSCHAP VOOR €10,-

Wanneer u lid wordt krijgt u meteen een e-mail met een bevestiging van aanmelding, daarna een e-mail met uw login code. Mocht u niet direct de inlogcode ontvangen kijk dan in je spambox of stuur ons een e-mail en wij sturen je de code alsnog zsm op.

Uw lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd en stopt na respectievelijk 1 of 3 maanden.

WORDT NU LID!

Op de website van Trainingscentrum Antoine De Bodt kunt u online lessen en diagnoses bekijken

De volgende films zijn momenteel beschikbaar. Klik op de afbeelding om de preview te bekijken.