Reacties

Afbeelding(en)

Stage Brigitte en Angela

Een paar keer per jaar gaan we voor 3 dagen op stage bij Antoine.
Buiten dat je als instructeur methode de Bodt je moet blijven bijscholen in de methode, heb je altijd iemand nodig die van de grond mee kijkt en wie is daar beter in dan Antoine zelf en het is altijd heerlijk om een paar dagen in België te verblijven.

Het is zeker geen vakantie je bent de hele dag intensief met de paarden bezig, zelf krijg je 2 keer per dag les op je eigen paard, en daarnaast kijk je samen met Antoine naar alle trainingspaarden en lessen van lesklanten die dag komen lessen.
Door samen naar verschillende paarden te kijken, zie je veel rijtechnische problemen voorbij komen. Antoine legt uit waar je naar moet kijken bij paard en ruiter, waar je op moet letten als het fout gaat, maar vooral ook wanneer het goed gaat. Door veel vragen te stellen krijg je bevestiging in je kennis die je al weet, en waar de theorie nog zwakke punten vertoont wordt deze aangevuld. Tijdens de lessen ga je door alle bouwstenen heen je start de les met de ontspanning zodra je dit ongedwongen onder de ruiter kan tonen ga je door naar de aanleuning en etc. tot aan de oprichting.

In de vrije uurtjes heb je een woning tot je beschikking, het ziet er pittoresk uit en je gaat gewoon terug in de tijd, maar met de luxe van deze tijd. Compleet ingerichte keuken van alle luxe voorzien, een mooie gezellige huiskamer en een prima slaapvertrek.

Het is tijdens deze stages volop genieten, zowel voor je paard die super knap loopt tijdens de lessen, als van de locatie en zeker het weer ! (het lijkt / is in Aspelare altijd mooier weer dan in Nederland).

Dus wij zeggen, ga als je kunt een paar keer per jaar op stage bij Antoine. Je leert zo veel en je komt
moe maar voldaan terug.

Groetjes
Brigitte en Angela

Word ook lid!

Word ook lid van Antoine De Bodt en bekijk al zijn lessen, trainingen en beoordelingen online. U kunt de previews van de video´s bekijken, zodat u weet welk aanbod er is in het ledendeel. De video´s gaan over de trainingsmethode van Antoine De Bodt en laat uiteenlopende oefeningen en informatie zien voor de recreatie ruiter tot gevorderde ruiter!

Profiteer nu van dit unieke aanbod:

1 MAAND LIDMAATSCHAP VOOR €10,-

Wanneer u lid wordt krijgt u meteen een e-mail met een bevestiging van aanmelding, daarna een e-mail met uw login code. Mocht u niet direct de inlogcode ontvangen kijk dan in je spambox of stuur ons een e-mail en wij sturen je de code alsnog zsm op.

Uw lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd en stopt na respectievelijk 1 of 3 maanden.

WORDT NU LID!

Op de website van Trainingscentrum Antoine De Bodt kunt u online lessen en diagnoses bekijken

De volgende films zijn momenteel beschikbaar. Klik op de afbeelding om de preview te bekijken.