Reacties

Afbeelding(en)

Odini hoefkatrol?

Nadat mijn paard 7 weken kreupel was, werd de diagnose ‘hoefkatrol’ vastgesteld bij mijn 20 jaar oude paard Odini. De veearts kwam in deze periode meermaals langs en de diagnose evalueerde van een hoefzweer tot hoefkatrol. Het feit dat het paard kreupel werd na een val tegen de stalmuur werd genegeerd. Infiltreren in het rechter voorbeen werd voorgesteld als remedie.
Op het internet deed ik de nodige research om meer te weten te komen over dit onderwerp. Na het lezen van vele artikels kwam ik uiteindelijk op de website van Antoine de Bodt terecht. De puzzel viel in elkaar.

Op 29 maart 2011 maakte ik een afspraak in Aspelare. Het trainingscentrum stelde vast dat Odini zijn bekken scheef stond wat resulteerde naar spanning in de rug. Hierdoor kon hij niet zuiver bewegen en was hij zo gezegd kreupel.

Odini bleef 2 weken in training en heeft nooit meer kreupel gelopen. Regelmatig lessen we bij Antoine en hij beweegt als nooit tevoren.

Ook mijn andere paard Divo, een 5 jarige Arabische ruin heeft Antoine fantastisch geholpen. Kort nadat hij zadelmak was gemaakt begon hij enorm te bokken. Hij kon geen enkele rechte lijn rijden zonder zijn achterbenen uit te slaan.

Na één les werd het probleem in kaart gebracht en opgelost. Zijn natuurlijke buiging maakte het voor hem moeilijk/onmogelijk om langere zijden te rijden waardoor er spanning kwam. Door Antoine zijn trainingsmethode doet Divo het nu gewoonweg super.

Zonder Antoine en Jidske had onze toekomst er helemaal anders uitgezien. Ik ben hen diep dankbaar voor alles wat ze tot nu toe voor ons gedaan hebben. Bedankt hiervoor.

Groetjes,
Delphine

Meer afbeeldingen:

Word ook lid!

Word ook lid van Antoine De Bodt en bekijk al zijn lessen, trainingen en beoordelingen online. U kunt de previews van de video´s bekijken, zodat u weet welk aanbod er is in het ledendeel. De video´s gaan over de trainingsmethode van Antoine De Bodt en laat uiteenlopende oefeningen en informatie zien voor de recreatie ruiter tot gevorderde ruiter!

Profiteer nu van dit unieke aanbod:

1 MAAND LIDMAATSCHAP VOOR €10,-

Wanneer u lid wordt krijgt u meteen een e-mail met een bevestiging van aanmelding, daarna een e-mail met uw login code. Mocht u niet direct de inlogcode ontvangen kijk dan in je spambox of stuur ons een e-mail en wij sturen je de code alsnog zsm op.

Uw lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd en stopt na respectievelijk 1 of 3 maanden.

WORDT NU LID!

Op de website van Trainingscentrum Antoine De Bodt kunt u online lessen en diagnoses bekijken

De volgende films zijn momenteel beschikbaar. Klik op de afbeelding om de preview te bekijken.