Reacties

Afbeelding(en)

Estelle haar paard stopte en steigerde.

Hallo ik ben Estelle,
In 2008 heb ik Dynamite, toen vier jaar, van mijn ouders gekregen. Dynamite is opgeleerd door een oud-leerling van Antoine, waar ik dan ook tot zijn 6 jaar ben blijven trainen.

Daarna heb ik een zeer moeilijk periode met hem gehad, met staken en steigeren, dierenartsen en osteopaten, maar de oplossing heb ik bij Antoine gevonden. Sinds zomer 2010 heb ik verschillende stages bij Antoine gedaan en ga ik wekelijks naar Aspelare voor een les. De dierenarts heb ik alleen nog maar moeten laten komen voor de vaccins.

Er is een tijd geweest dat ik echt geen plezier meer had in paardrijden, maar nu ben ik weer super gemotiveerd en het resultaat kun je op het filmpje zien op de site!

Bekijk hier het galopwerk tijdens een training van Estelle

Meer afbeeldingen:

Word ook lid!

Word ook lid van Antoine De Bodt en bekijk al zijn lessen, trainingen en beoordelingen online. U kunt de previews van de video´s bekijken, zodat u weet welk aanbod er is in het ledendeel. De video´s gaan over de trainingsmethode van Antoine De Bodt en laat uiteenlopende oefeningen en informatie zien voor de recreatie ruiter tot gevorderde ruiter!

Profiteer nu van dit unieke aanbod:

1 MAAND LIDMAATSCHAP VOOR €10,-

Wanneer u lid wordt krijgt u meteen een e-mail met een bevestiging van aanmelding, daarna een e-mail met uw login code. Mocht u niet direct de inlogcode ontvangen kijk dan in je spambox of stuur ons een e-mail en wij sturen je de code alsnog zsm op.

Uw lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd en stopt na respectievelijk 1 of 3 maanden.

WORDT NU LID!

Op de website van Trainingscentrum Antoine De Bodt kunt u online lessen en diagnoses bekijken

De volgende films zijn momenteel beschikbaar. Klik op de afbeelding om de preview te bekijken.