Reacties

Afbeelding(en)

Ody van spat naar de Z !

Mijn fantastische merrie Ody (Jetset D x Facet) heeft door haar scheefheid, die ik onvoldoende heb gecorrigeerd, spat ontwikkeld. Dit was de uitslag na een periode van weken kreupelheid in 2004. Ze was toen 8 jaar. Ik kwam bij Antoine de Bodt terecht via Brigitte Bekker en binnen een half uur liep ze al bijna rad. Antoine heeft mij geleerd hoe ik Ody kon corrigeren door haar recht te richten en binnen afzienbare tijd was ik weer lekker aan het trainen. Daarna heb ik nog twee stages gevolgd bij Antoine in België en sinds 2007 begeleidt Brigitte Noor-van Geijlswijk Ody en mij. En wel naar volle tevredenheid. Brigitte is creatief en kan heel goed aangeven wat ze van je verwacht, waardoor het resultaat direct zichtbaar is bij Ody. Ody is ook een fantastisch paard want als ik de juiste dingen doe, dan doet ze precies wat je van haar verlangt. Als ik zit te klungelen of haar te veel onder druk zet zonder dat ze het snapt, dan stopt ze ermee en geeft duidelijk aan dat dit niet is wat ze wil. Dan is het een echte merrie! Zodra ik weer ruimte geef en lucht, dan gaat ze weer braaf verder. Het resultaat van onze training is dat Ody en ik in 2011 Z zijn geworden en dit voorjaar zijn we voor het eerst gestart in de Z-klasse. Wedstrijden rijden doen we niet heel veel, maar we kabbelen lekker verder. Onze eerste Z wedstrijd verliep goed, maar net nog niet goed genoeg door wat afstemmingsfoutjes. Echter, 198 en 200 punten voor een eerste Z-wedstrijd, dat geeft wel hoop. Alle oefeningen beheerst ze en nu nog de puntjes op de i! Het wordt een mooie zomer!

Groet,
Patricia Buis en Ody

Hier zie je Ody op haar Z-wedstrijd van 20 mei 2012

Word ook lid!

Word ook lid van Antoine De Bodt en bekijk al zijn lessen, trainingen en beoordelingen online. U kunt de previews van de video´s bekijken, zodat u weet welk aanbod er is in het ledendeel. De video´s gaan over de trainingsmethode van Antoine De Bodt en laat uiteenlopende oefeningen en informatie zien voor de recreatie ruiter tot gevorderde ruiter!

Profiteer nu van dit unieke aanbod:

1 MAAND LIDMAATSCHAP VOOR €10,-

Wanneer u lid wordt krijgt u meteen een e-mail met een bevestiging van aanmelding, daarna een e-mail met uw login code. Mocht u niet direct de inlogcode ontvangen kijk dan in je spambox of stuur ons een e-mail en wij sturen je de code alsnog zsm op.

Uw lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd en stopt na respectievelijk 1 of 3 maanden.

WORDT NU LID!

Op de website van Trainingscentrum Antoine De Bodt kunt u online lessen en diagnoses bekijken

De volgende films zijn momenteel beschikbaar. Klik op de afbeelding om de preview te bekijken.