Home

Foto's

Linda met Dani

Linda heeft haar paardje Dani al heel lang, inmiddels is Dani 16 jaar en heeft een langere periode last van kreupelheid. Dani is al 2x ingespoten geweest in de gewrichten, omdat er hoefkatrol ontsteking is vastgesteld, maar dat heeft niet geholpen. Linda heeft nu het rechtrichten methode De Bodt geleerd en kan met haar Dani nog heel veel plezier beleven, want ze loopt weer zuiver en werkt met plezier! Linda heeft zelf maar 1 arm, maar ze heeft veel doorzettingsvermogen en heeft het rechtrichten snel en met veel motivatie geleerd.

Word ook lid!

Word ook lid van Antoine De Bodt en bekijk al zijn lessen, trainingen en beoordelingen online. U kunt de previews van de video´s bekijken, zodat u weet welk aanbod er is in het ledendeel. De video´s gaan over de trainingsmethode van Antoine De Bodt en laat uiteenlopende oefeningen en informatie zien voor de recreatie ruiter tot gevorderde ruiter!

Profiteer nu van dit unieke aanbod:

1 MAAND LIDMAATSCHAP VOOR €10,-

Wanneer u lid wordt krijgt u meteen een e-mail met een bevestiging van aanmelding, daarna een e-mail met uw login code. Mocht u niet direct de inlogcode ontvangen kijk dan in je spambox of stuur ons een e-mail en wij sturen je de code alsnog zsm op.

Uw lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd en stopt na respectievelijk 1 of 3 maanden.

WORDT NU LID!

Op de website van Trainingscentrum Antoine De Bodt kunt u online lessen en diagnoses bekijken

De volgende films zijn momenteel beschikbaar. Klik op de afbeelding om de preview te bekijken.