E-lessen

Afbeelding(en)

Antoine's E-lessen

U kunt ook een persoonlijke E-les ontvangen van Antoine. Wanneer u meer ondersteuning wilt van Antoine De Bodt bij het rijden/trainen van uw paard kunt u een video van uw rijden/training inzenden. Antoine zal uw video inspreken, met alle waardevolle tips en ondersteuning van uw training.

Iedereen mag een video insturen van eender niveau, ook ruiters die nog niet rijden volgens de trainingsmethode van Antoine De Bodt zijn zeer welkom voor ondersteuning en tips!

Hoe beter de kwaliteit van de film hoe exacter Antoine De Bodt de beoordeling kan opmaken. U krijgt uw film terug, ingesproken met een beoordeling/ondersteuning van Antoine De Bodt zelf.

Hoe moet u de film opsturen:
1) Verzend uw film naar ons via wetransfer.
2) Kies E-les bij wordt lid.
2) U ontvangt uw film ingesproken terug binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling.
3) Plus U krijgt daarbij ook 1 maand lidmaatschap!

Wilt u meer E-lessen insturen kiest u vervolg E-les bij wordt lid.

Meer afbeeldingen:

Word ook lid!

Word ook lid van Antoine De Bodt en bekijk al zijn lessen, trainingen en beoordelingen online. U kunt de previews van de video´s bekijken, zodat u weet welk aanbod er is in het ledendeel. De video´s gaan over de trainingsmethode van Antoine De Bodt en laat uiteenlopende oefeningen en informatie zien voor de recreatie ruiter tot gevorderde ruiter!

Profiteer nu van dit unieke aanbod:

1 MAAND LIDMAATSCHAP VOOR €10,-

Wanneer u lid wordt krijgt u meteen een e-mail met een bevestiging van aanmelding, daarna een e-mail met uw login code. Mocht u niet direct de inlogcode ontvangen kijk dan in je spambox of stuur ons een e-mail en wij sturen je de code alsnog zsm op.

Uw lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd en stopt na respectievelijk 1 of 3 maanden.

WORDT NU LID!

Op de website van Trainingscentrum Antoine De Bodt kunt u online lessen en diagnoses bekijken

De volgende films zijn momenteel beschikbaar. Klik op de afbeelding om de preview te bekijken.