Paard en recht

Afbeelding(en)

Paard en Recht

De vereniging PaardenRecht richt zich op paardenmensen die van evenwicht houden. Het verticale evenwicht welteverstaan en door het rechtgericht rijden dan wel longeren van het paard, tal van problemen op rijtechnisch gebied en/of gedragsproblemen willen voorkomen.

Natuurlijk kan en mag Antoine de Bodt, als "rechtricht" autoriteit niet ontbreken op de site. Naast uitleg over de vereniging en alles wat daarmee samenhangt, is een deel ingeruimd voor de "Antoine de Bodt" instructeurs. Zij stellen zich voor en je kunt zien waar ze lesgeven en hoe je contact met ze op kunt nemen.
Ook organiseert Paard en Recht cursussen om u te bekwamen in het rechtrichten van uw paard.

Lees meer op www.paardenrecht.org

Wordt nu lid van de website van Antoine De Bodt en bekijk zijn lessen en video´s om meer te leren over zijn trainingsmethode!
WORDT NU LID

Word ook lid!

Word ook lid van Antoine De Bodt en bekijk al zijn lessen, trainingen en beoordelingen online. U kunt de previews van de video´s bekijken, zodat u weet welk aanbod er is in het ledendeel. De video´s gaan over de trainingsmethode van Antoine De Bodt en laat uiteenlopende oefeningen en informatie zien voor de recreatie ruiter tot gevorderde ruiter!

Profiteer nu van dit unieke aanbod:

1 MAAND LIDMAATSCHAP VOOR €10,-

Wanneer u lid wordt krijgt u meteen een e-mail met een bevestiging van aanmelding, daarna een e-mail met uw login code. Mocht u niet direct de inlogcode ontvangen kijk dan in je spambox of stuur ons een e-mail en wij sturen je de code alsnog zsm op.

Uw lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd en stopt na respectievelijk 1 of 3 maanden.

WORDT NU LID!

Op de website van Trainingscentrum Antoine De Bodt kunt u online lessen en diagnoses bekijken

De volgende films zijn momenteel beschikbaar. Klik op de afbeelding om de preview te bekijken.